Naši ja Moskva võimude vahel lahvatas tüli

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteühendus Naši lehvitab Moskvas oma lippudega.
Noorteühendus Naši lehvitab Moskvas oma lippudega. Foto: SCANPIX

Moskva linnavõimudel on puhkenud terav konflikt Kremli-meelse liikumisega Naši, kuna pärast oma peakorterist väljaviskamist andsid našistid vastulöögi, süüdistades Moskva juhte lõbumajade varjamises.

Našistide viha vallandas Moskva põhja ringkonna prefekti Oleg Mitvoli otsus anda nende käsutuses olnud lastead tagasi mõnevõrra noorematele ilmakodanikele, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Kui enne oli küsimus selles, kus peaks asuma Naši peakorter, siis nüüd teavad kõik moskvalased, kus asuvad linna lõbumajad.

Naši meeleavaldusele toodud plakateid vaadates tundus, nagu oleks terve Põhja ringkonna peatänava, Leningradi maantee ümbrus üksainus punaste laternate rajoon.

Naši komissari Maria Kislitsina väitel ei ole prefektile tema piirkonna avalikud majad teada ning selle tõttu püüab Naši teha kõik, et need ei jääks ühelegi moskvalasele märkamatuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles