Vladikavkazi plahvatuses viga saanud naine sünnitas poja

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilled Vladikavkazi terrorirünnakus hukkunud inimeste mälestuseks. Hoone kõrval on turu peasissepääs.
Lilled Vladikavkazi terrorirünnakus hukkunud inimeste mälestuseks. Hoone kõrval on turu peasissepääs. Foto: SCANPIX

Vladikavkazi terrorirünnakus üleeile vigastada saanud rase naine sünnitas eile terve poja, teatas Põhja-Osseetia tervishoiuminister Vladimir Selivanov.

«Laps ja ema tunnevad end suurepäraselt, kui arvestada seda, mida neil tuli üle elada. Poisskaalus 2,95 kilogrammi ja on 46 sentimeetrit pikk. Keisrilõige oli edukas. Selle tegid kvalifitseeritud arstid,» rääkis minister Interfaxile.

Selivanov selgitas, et arstid otsustasid keisrilõike kasuks, kuna naise jalg sai pommiplahvatuses viga ja samuti oli ta šokis.

Varem oli tervishoiuministri asetäitja Tatjana Tsidajeva rääkinud, et plahvatuses sai kannatada 16 nädalat lapseootel naine. Tal tõsiseid füüsilisi vigastusi pole, tema sai terrorirünnaku tõttu šoki. Arstid võitlevad raseduse säilitamise eest, lisas aseminister.

Neljapäeva hommikul aset leidnud autopommiplahvatus tappis Vladikavkazi keskturu juures 19 ja vigastas veel 138 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles