Fotod ja video: Argentinas helikopterite õnnetuses hukkus kolm Prantsuse tippsportlast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Argentinas leidis aset helikopterite kokkupõrge, milles kaotas elu kümme inimest, nende seas ka kolm Prantsuse tippsportlast.

Uudisteagentuuri AFP andmetel olid nendeks 57-aastane purjetaja Florence Arthaud, 25-aastane ujujast olümpiavõitja Camille Muffat ja 28-aastane olümpial osalenud poksija Alexis Vastine.

Muffat võitis Londoni olümpial 2012. aastal kolm medalit ning Vastine sai 2008. aastal Pekingi olümpiamängudel pronksi.

Õnnetus leidis aset eile kell 17.00 paiku kohaliku aja järgi La Rioja maakonnas kui oldi tegemas tõsielusarja «Dropped».

«Kaks helikopterit põrkasid võtete ajal kokku. Mitte keegi ellu ei jäänud,» teatas La Rioja maakonna ametnik Horacio Alarcon.

Ta lisas, et õnnetuse põhjus on veel selgusetu ning ilm ei saanud olla juhtunu põhjuseks.

Politsei andmetel oli kahe helikopteri pardal kaheksa Prantsuse kodakondsusega isikut ning mõlema helikopteri piloodid olid argentiinlased.

La Rioja asub Argentina pealinnast Buenos Airesest 1170 kilomeetri kaugusel. Seal on mägine maastik, mis on mägimatkajate seas väga populaarne.

Võimude sõnul saabusid prantslased La Riojasse paar päeva enne õnnetust. Tõsielusarja «Dropped» taga on Prantsuse telekanal TF1 ning sarja peaosalised on tippsportlased.

Sarjas osalevad peale nimetatud hukkunud sportlaste veel ujuja Alain Bernard, jalgrattur Jeannie Longo, lumelaudur Anne-Flore Marxer ja iluuisutaja Philippe Candeloro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles