Kiiev: ööpäevaga sai riigi idaosas surma üks Ukraina sõjaväelane

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rindelt naasnud Ukraina sõdurid Kiievis.
Rindelt naasnud Ukraina sõdurid Kiievis. Foto: SCANPIX

Riigi idaosas sai viimase 24 tunni jooksul surma üks ja viga neli Ukraina sõjaväelast, ütles Ukraina kindralstaabi pressiesindaja Vladõslav Seleznjov täna.

«Teadaolevalt sai viimase 24 tunni jooksul mässuliste suurtükitules Ukraina sõjaväe positsioonidele surma üks sõdur, neli sai erineva tõsidusega vigastusi,» ütles Seleznjov Kiievis briifingul.

Tema sõnul viibib praegu haiglaravil 408 Ukraina sõjaväelast, kellest 15 seisund on tõsine.

Donbassis jätkuva sõjalise operatsiooni staabi esindaja Anatoli Stelmahh ütles omakorda, et mässuliste tulerünnakute intensiivsus on mõnevõrra kahanenud. Öö jooksul rikkusid mässulised «vaikuse režiimi» kümnel korral.

Stelmahhi andmeil tulistati öösel miinipildujatest ja granaadiheitjatest Piskõd, Avdiivkat ja Opõtnet, Mariupoli suunal Tšermalõkki ja Šõrokõnet ning Luganski oblastis Sokilnõkõt.

«Meie üksused provokatsioonidele ei allu ja avavad vastutule ainult siis, kui on otsene oht sõjaväelaste eludele,» ütles Stelmahh.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles