Manila lennujaama prügikotist leiti vastsündinu

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manila lennujaama arstid kontrollivad prügikotist leitud beebi tervislikku seisundit.
Manila lennujaama arstid kontrollivad prügikotist leitud beebi tervislikku seisundit. Foto: SCANPIX

Filipiinide pealinnas Manilas asuva Ninoy Aquino rahvusvahelise lennuvälja töötajad leidsid prügikotist vastsündinud poisikese.

Beebi oli Bahreinist täna hommikul saabunud lennuki prügi hulgas. Laps sündis seega firma Gulf Air reisilennukis, vahendas AP.

Lennujaama turvatöötaja Tristan Dimaano rääkis DPA-le, et märkas liikumist lennukist toodud prügikotis. «Olin üllatunud, et beebi oli elu. Ta ei teinud üldse häält.»

Beebi oli verine ja ta oli mähitud paberisse. Turvatöötajad toimetasid lapse lennuvälja arstide ja medõdede juurde. Imik tehti puhtaks, pandi riidesse ja talle anti piima.

«Pärast puhastamist lasi ta valla õrna nutu,» rääkis lennujaama medõde Kate Calvo ja lisas, et arstide sõnul on laps terve.

Kolmekilone poiss anti Manila sotsiaaltöötajate hoole alla.

Kuna lennufirma tähis on GF, pandi lapsele nimeks George Francis.

Filipiinide ametivõimud püüavad nüüd leida üles lapse ema. Naist süüdistatakse lapse hooletusse jätmises ja ta antakse kas sugulastele või adopteeritavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles