Türklane üritas abikaasal sõrmi küljest pureda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

24-aastane türgi mees hammustas küljest oma 17-aastase abikaasa sõrmed, kui paaril tekkis jahiretkel Antalyas tüli püssist tulistamise üle.

Habemeajajast mehel õnnestus abikaasa jahiretkele kutsuda pärast seda, kui üheksa kuu eest abiellunud paar leppis pärast pikalt kestnud tüli.

Tüli lahvatas aga uuesti niipea, kui mees üritas sundida naist püssist tulistama. Nobedalt kasvas tüli edasi füüsiliseks kakluseks, mille käigus mees hammustas ära tükke oma naise sõrmede otsast. Mööduv veokijuht kuulis kisa ja kutsus politsei, kes pidas mehe kinni.

Mees on vahi all siiani. Naine viidi haiglasse, elu ohus pole.

«Ta üritas mind tappa. Ta hammustas mu sõrmi ja üritas neid küljest rebida. Ma tundsin, kuidas mult liha küljest tiritakse,» rääkis naine politseile.

Ohvri ema ja isa sõnul ei tundnud nad pärast rünnakut oma tütart äragi, nii sinikaid täis ja paistes oli naise nägu.

Ründaja samas süüd omaks võtnud pole, väites, et naine peksis end ise ja tema pere pani mehe peale nõiduse. «Ma olen näinud tema sõnumeid mu onupojale. Ma arvan, et ta petab mind,» jutustas mees. «Aga ma ikkagi armastan oma naist. Ma ei taha, et meie suhe niimoodi lõppeks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles