Prohhorov: Krimmi liitmine on 21. sajandi tähtsaim sündmus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Prohhorov
Mihhail Prohhorov Foto: SCANPIX

Vene miljardär ja opositsioonipartei rajaja Mihhail Prohhorov nimetas täna Krimmi poolsaare liitmist Venemaaga 21. sajandi tähtsaimaks sündmuseks ning kritiseeris Venemaale kehtestatud majandussanktsioone.

«Muidugi olen sanktsioonide vastu. Minu arvates on see meetod tänapäeva maailmas äärmiselt ebaefektiivne,» ütles opositsioonierakonna Kodanike Platvorm asutaja.

«Mis puudutab Krimmi, siis ma pean seda 21. sajandi seni tähtsaimaks sündmuseks ning see määrab nüüd maailma tulevase poliitilise kaardi muutumist. Muidugi jälgin seda protsessi kiivalt ning pole oma seisukohta kujundanud,» sõnas miljardär.

Prohhorov teatas täna, et taandub erakonna juhtivatelt ametikohtadelt ja lahkub parteist. «Partei tuleks kas laiali saata või peaks nime muutma,» märkis Prohhorov, kelle sõnul on partei juhtivorganid halvatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles