Ukraina seadusandja kinnitas Janukovõtši poja hukkumist õnnetuses

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Janukovõtš
Viktor Janukovõtš Foto: SCANPIX

Ukraina ekspresidendi Viktor Janukovõtši noorim poeg Viktor hukkus Venemaal, kui tema juhitud sõiduk läbi Baikali järve jää vajus, kinnitas Ukraina seadusandja ja Opositsioonibloki parlamendifraktsiooni liige Nestor Šufrõtš pühapäeval.

«Viktor Viktorovitš Janukovõtš suri traagilistel asjaoludel. Ta suri nii nagu elas - autoroolis,» ütles Šufrõtš oma Facebooki kontol.

Janukovõtši poeg sündis 1981. aastal Donetski piirkonnas, ta oli poliitik, ülemraada saadik ning rallisõitja.

Ukraina meedia teatas varem pühapäeval, et ekspresidendi poeg hukkus, kui tema juhitud sõiduk Baikali järvel läbi jää vajus.

Baikali päästeteenistus ütles varem Interfaxile, et reedel Irkutski lähedal läbi jää vajunud sõidukis ei olnud Janukovõtši nimelist isikut.

«Esialgsete teadete koahselt päästeti pärast õnnetust neli Ukraina kodanikku. Autojuht oli kohalik elanik. Ühegi päästetu perekonnanimi ei olnud Janukovõtš,» ütles päästeteenistuse kõneisik.

Eriolukordade ministeeriumi kohaliku büroo allikas ütles Interfaxile, et sõidukit juhtinud mees hukkus, tema nimi oli Viktor Davõdov.

Autos oli kuus inimest, neist viis pääsesid eluga. Auto sõitis õhukesele jääle, eirates kõiki hoiatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles