Porošenko ja Grybauskaitė arutasid Euroopa venekeelse telekanali loomist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraine's President Petro Poroshenko, right, welcomes Lithuania's President Dalia Grybauskaite in Kiev, Ukraine on Saturday, March 21, 2015. (AP Photo/Mikhail Palinchak, pool)
Ukraine's President Petro Poroshenko, right, welcomes Lithuania's President Dalia Grybauskaite in Kiev, Ukraine on Saturday, March 21, 2015. (AP Photo/Mikhail Palinchak, pool) Foto: Mikhail Palinchak/AP

Ukraina president Petro Porošenko ja Leedu president Dalia Grybauskaitė arutasid esmaspäevasel kohtumisel üleeuroopalise venekeelse telekanali loomist.

Porošenko ütles, et on teemat juba arutanud Saksa kantsleri Angela Merkeliga ning loodab ka Leedu toetust, teatas Ukraina presidendi pressitalitus.

«Meil tuleb luua üle-Euroopaline venekeelne telekanal. Loodan teie toetusele, sest ka Leedus on olemas venekeelne telepublik,» ütles Porošenko, kelle sõnul Ukraina on valmis saatma oma parimad ajakirjanikud ja looma tingimused.

Grybauskaitė sõnul otsustas Euroopa Liidu hiljutine tippkohtumine astuda vastusamme Vene desinformatsioonile ning ettevalmistuste tegemine tehti ülesandeks Euroopa Komisjonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles