Suurbritannia firmajuhid: valige peaministriks Cameron

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia peaminister David Cameron.
Suurbritannia peaminister David Cameron. Foto: SCANPIX

Üle saja Suurbritannia firmajuhi toetab avalikult David Cameroni jätkamist peaministrina ning hoiatavad, et kursimuutus võiks panna riigi majanduse taastumise küsimärgi alla. 

7. mail toimuvate valimiste eel näitavad valimisküsitlused, et ei leiboristid ega konservatiivid ole saamas enamikku Briti 650 parlamendikohast, vahendab Reuters.

«Me usume, et konservatiivide juhitud valitsus on olnud ettevõtluse jaoks hea ning on toetanud investeerimist ja töökohtade loomist suurendavaid meetmeid,» seisab avalikus pöördumises. Kursimuutus aga ohustaks seda ning paneks majanduse taastumise ohtu.

Telegraphis avaldatud kirjas seisab, et konservatiivide otsus langetada ettevõtte tulumaksu näitab, et Suurbritannia on ettevõtlusele avatud.

Allakirjutanute seas olid ka BP juht Bob Dudley, ning Credit Suisse tulevane tegevjuht Tidjane Thiam. Seal oli ka viis tippjuhti, kes on varem toetanud leiboriste.

2010. aastal toetas konservatiive sarnasel moel 23 tegevjuhti.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles