Moskva kohvikus tappis granaadiplahvatus neljapäeval inimese

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsigranaat
Käsigranaat Foto: Wikipedia.org

Moskvas kohvikus Artisan toimus neljapäeva õhtul granaadiplahvatus, mille tulemusena hukkus üks ja sai haavata üheksa inimest, ütles Venemaa eriolukordade ministeeriumi esindaja.

Ministeeriumi pressiesindaja Jevgeni Bobõlevi sõnul ei põhjustanud plahvatus kohvikus põlengut ega tekitanud olulisi purustusi, vahendas Interfax.

Miilitsa sõnul leidis plahvatus aset kell 21.35 (Eesti aja järgi 20.35), kui seltskond inimesi kohvikus sünnipäeva tähistas. Tekkinud tüli käigus plahvatas ühe versiooni kohaselt käsigranaat. Teise versiooni kohaselt oli tegemist omavalmistatud lõhkekehaga.

Plahvatus toimus suvekohviku juurdeehitise ees, sündmuskohale tekkis 40-sentimeetrine kraater.

Üheksast haavata saanud inimesest viidi haiglasse kaheksa, neist üks suri teel. Üks kannatanu, Usbekistani kodanik, keeldus haiglasseminekust.

Reedehommikuse seisuga on haiglaravil seitse inimest. Kahe seisundit peetakse raskeks, viie oma keskmiseks. Kannatanutel on killuhaavad, samuti siseorganite ja jäsemete vigastusi.

Juhtunu osas on alustatud juurdlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles