Väljaanne: Venemaal tappis hunt eaka naise ta kodu lähedal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hunt
Hunt Foto: Scapix

Briti väljaanne Mirror teatel ründas Kesk-Venemaal Smolenski oblastis Borovetsis hunt eakat naist tema kodu lähedal ning tappis ta.

Väidetavalt oli naine metslooma rünnaku alla sattudes oma kodust vaid 50 meetri kaugusel.

Naabrid leidsid 77-aastase Lima Ankudinova surnukeha, millel oli hammustus- ja kraapimisjälgi.

«Läksin oma hommikusele tervisekõnnile kui märkasin naist maas lamamas. Üks jalg oli otsast hammustatud ja seda ei olnud kuskil. Teine jalg aga osaliselt ära söödud. Samuti oli naine nagu skalpeeritud, sest kolju ülemine osa oli katki ja juuksed puudusid. See oli üsna kohutav vaatepilt,» tõdes 68-aastane naaber Fedot Nekrassov.

Parameedikud viisid naise surnukeha ära ning tehti lahkamine, mis näitas, et naine võis surra infarkti tagajärjel enne kui hunt teda sööma asus.

Kohalike elanike arvates ehmus naine hunti nähes ja selle tõttu surra.

«Ei ole vahet, kas hunt sõi teda siis kui ta oli juba surnud või hunt ikkagi tappis ta ja siis sõi. See loom on saanud inimverd ja –liha maitsta ning võib veel tahta ja tagasi tulla. Näljaste huntide eest ei ole võimalik põgeneda. Oleme oma laste pärast mures, sest nemad on väga haavatavad,» lausus kohalik poepidaja, 56-aastane Natalja Nekrassova.

Politsei ja jahimehed kammivad ümbrust läbi leidmaks inimliha söönud hunt, et ta maha lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles