Grõzlov: Lužkovi-vastane kampaania võib olla meedia iseseisev sõda

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigiduuma spiiker Boriss Grõzlov (vuntsidega). Esiplaanil Moskva linnapea Juri Lužkov koos aselinnapea Ljudmilla Švetsovaga.
Riigiduuma spiiker Boriss Grõzlov (vuntsidega). Esiplaanil Moskva linnapea Juri Lužkov koos aselinnapea Ljudmilla Švetsovaga. Foto: SCANPIX

Riigiduuma spiiker Boriss Grõzlov ei välista, et massimeedia korraldab linnapea Juri Lužkovi vastu suunatud infosõda iseseisvalt.

«Mulle tundub, et võime rääkida sellest, kuidas meedia peab taolist võitlust. Nii võib öelda küll,» vastas ta ajakirjanikele Interfaxi vahendusel.

Ajakirjanikud uurisid, kas Grõzlov ei näe meediakanalite kriitikas tellimust.

«Te arvate, et tegemist on tellimusega,» küsis spiiker ja jätkas, et seda loogikat järgides pole meedia 100-protsendiselt vaba.

«Kas keegi palus teil seda küsida,» uudistas Grõzlov. Pärast eitava vastuse saamist ütles ta, et kuna Lužkov kavatseb kriitiliste telesaadete autorid kaevata kohtusse, siis hoidub ta teemat kommenteerimast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles