ERR Washingtonis: Hillary Clintoni kandidatuur on teinud konkurendid juba ärevaks

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Hillary Clintoni eilsest videost, kus ta teatas USA presidendiks kandideerimisest.
Kaader Hillary Clintoni eilsest videost, kus ta teatas USA presidendiks kandideerimisest. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide endise välisministri ja senaatori Hillary Clintoni teade presidendiks kandideerimisest on juba poolteist aastat enne valimisi teinud konkurendid ärevaks, Clinton teatas kandideerimisest eile sotsiaalmeedia vahendusel ja suuri kampaaniaüritusi lähiajal ei plaani.

Hillary Clintoni kauaoodatud teade tuli hoogsa videoklipi vormis, kus näidatakse nö tavalisi ameeriklasi, kes valmistuvad uuteks väljakutseteks, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Kuid tagasihoidlikust algusest hoolimata on Clintoni kampaania saanud kogu meedia tähelepanu, seda võimalust ära kasutades andsid kõikvõimalikud praegused ja tulevased kandidaadid vabariiklaste parteist endast parima, et Clintonit maha teha, näiteks väidab Rand Pauli valimisreklaam, et Hillary Clinton esindab Washingtoni kõige hullemat palet.

Praegu pole demokraatide seast Clintonile veel ühtegi konkurenti esile kerkinud.

Vabariiklaste hulgas on presidendiks pürgijaid rohkem - Ted Cruzi ja Rand Pauli kõrval ütles Florida senaator Marco Rubio täna, et kandideerib presidendiks, Rubio hea sõber ja mentor, Florida endine kuberner Jeb Bush peaks samuti lähiajal paberid sisse andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles