Marokos sõitis rong 1,5 kilomeetrit ilma juhita

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rong Marokos
Rong Marokos Foto: SCANPIX

Aafrika riigis Marokos Kenitras leidis eile aset juhtum, milles rongijuht läks kohvipausile ning rong hakkas sel ajal iseenesest liikuma.

20 reisijaga rong liikus juhita 1,5 kilomeetrit, enne kui peatus, edastab ibtimes.co.uk.

«Tegemist on kummalise juhtumiga. Rong hakkas ilma juhita liikuma ning vaevu pääseti õnnetusest,» kirjutas väljaanne Al Massae.

See rong pidi sõitma Kenitrast 40 kilomeetri kaugusel asuvasse Rabati, kuid millegipärast hakkas rong Kenitra jaamas olles liikuma vastupidises suunas, kus asub Fez.

Maroko raudteeametnike ja võimude teatel näitas uurimine, et rongijuht läks Kenitras kohvipausile ning oli tagasi tööle minnes üllatunud, et rong oli kadunud.

Rong liikus 1,5 kilomeetrit ning siis seiskus iseenesest.

«Rongi seadmed olid kahjustada saanud, kuid mitte ühelgi reisijal vigastusi ei täheldatud,» teatas üks reisijatest, kelle sõnul tundis ta sõidu ajal hirmu.

Maroko raudteeametnikud selgitasid juhtunut ka Facebookis kinnitades, et rong jõudis lõpuks tupikusse, kust ta ei saanud enam edasi liikuda.

Maroko raudteeameti kinnitusel uurivad nad juhi kohvipausi ja sellest tekkinud ohuolukorda põhjalikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles