Meka saab moslemite sekspoe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/ScanPix

Moslemite pühas linnas Mekas avab peagi uksed spetsiaalselt islamiusulistele mõeldud sekspood.

Kaupluse taga seisab Hollandi päritolu kaubamärk El Asira. Väidetavalt on ärimehed juba konsulteerinud tähtsamate vaimulike ja ametivõimudega – et ettevõte ei rikuks kohalikke seadusi ega tavasid.

«Meie pakutavatel toodetel pole mingit pistmist kumminukkude või vibraatoritega,» kinnitab omanik Abdelaziz Aouragh. «Need ei puuduta mitte suguakti, vaid kõike, mis seda ümbritseb. Meie kaubad tekitavad atmosfääri ja ergutavad sensuaalseid tundeid,» lubab mees.

Firma koduleht lubab, et kõik tooted on halal ehk šariaadiõigusega kooskõlas ja reklaamib, et need annavad «sügavama tähenduse seksuaalsusele ja isegi vaimsusele». Ilmselt saab kaupluse sortiment koosnema peamiselt erinevatest sensuaalsetest õlidest.

Igal aastal külastavad Saudi Araabias asuvat Mekat miljonid islamiusulised üle maailma, kes sooritavad sellega püha palverännakut ehk hadž`i, ühte islami viiest alussambast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles