Putin Nazarbajevi 97-protsendilisest toetusest: see kinnitab kõrget autoriteeti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin (vasakul) ja Nursultan Nazarbajev.
Vladimir Putin (vasakul) ja Nursultan Nazarbajev. Foto: SCANPIX

Venemaa ootab Kasahstanilt strateegilise partnerluse ja liitlassuhete tugevdamist, ütles Vene president Vladimir Putin oma Kasahstani kolleegile Nursultan Nazarbajevile saadetud õnnitluses.

«Hääletuse tulemused kinnitavad Nazarbajevi kõrget autoriteeti kaaskodanike seas, kes avaldasid oma valikuga laialdast toetust riigipea kursile kiirendada riigi sotsiaalmajanduslikku arengut, osaleda aktiivselt Euraasia lõimumisprotsessides ning tugevdada Venemaaga strateegilist partnerlust ja liitlassuhteid,» vahendas Kremli pressiteenistus Putini õnnitlust.

1991. aastast ehk iseseisva Kasahstani loomisest alates presidendina töötanud Nazarbajevi eestvedamisel vastu võetud seadused annavad talle võimaluse kandideerida riigipeaks seni, kuni ta seda soovib. 74-aastane Nazarbajev on mõista andnud, et on valmis riigipea ametis jätkama nii kaua, kui tema tervis seda võimaldab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles