Stockholmis tegi pommiohu tõttu hädamaandumise Boeing 777

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennujuhtide kontrolltorn Arlanda lennuväljal
Lennujuhtide kontrolltorn Arlanda lennuväljal Foto: SCANPIX

Kanadast Pakistani teel olnud reisilennuk tegi pommiohu tõttu hädamaandumise Stockholmi Arlanda lennuväljale.

Lennukis on 273 reisijat, vahendas lennuvälja teadet uudisteagentuur TT.

Politsei püüab saada ühendust arvatava pommimehega. Tegemist on Kanada passi omava pakistanlasega. Meest ei ole lennukis kinni võetud, kuid politseinikele on tema istekoht teada.

Politseinikud ei tea, kuidas kapten reisijatele maandumist põhjendas. Õhkkond reisijate hulgas on seni rahulik, vahendas Iltalehti.

Ka Arlanda lennujaama reisiterminalis on rahulik ja tavapärasest erinev on üksnes see, et ümbruses on palju operatiivteenistuste autosid.

Kanada ametivõimud said esmalt hoiatava telefonikõne ühelt naiselt ja võtsid seejärel ühendust Boeing 777 kapteniga ning teavitasid teda oletatavast pommimehest.

Boeingu kapten teatas Arlanda lennujuhtidele, et kardetavasti viibib lennukis lõhkeainet omav inimene. Politsei saatis lennukile vastu 15 patrulli. Politseiameti pressiesindaja teatel juhiti lennuk ümberpiiratud alale.

Boeing oli teel Torontost Karachisse. Erakorraline vahemaandumine Arlandal ei löö lennuliiklust sassi ja kõik jätkub vastavalt graafikule, vahendas Ilta-Sanomat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles