Ohvrite arv Saksa bussiõnnetuses kerkis 13ni

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussiõnnetus Saksamaal Rangsdorfi lähistel.
Bussiõnnetus Saksamaal Rangsdorfi lähistel. Foto: SCANPIX

Ohvrite arv Saksamaal Brandenburgi liidumaal eile juhtunud bussiõnnetuses kerkis 13ni, kuna üks vigastatu suri õhtul haiglas.

Õnnetuseni viinud sündmustejada sai alguse, kui 37-aastane naine kaotas kontrolli oma Mercedese üle ja rammis Poola reisibussi, mis põrutas seejärel vastu silla tugiposti, vahendas Rheinische Post Online.

Bussis viibisid üksnes Poola kodanikud - 47 turisti ja kaks bussijuhti. Tegemist oli peamiselt Lääne-Poolast Zlocieniecist pärit metsatöölistega, kes sõitsid Hispaanias veedetud puhkuselt tagasi kodumaale. Bussis oli ka kaks last - 12- ja 13-aastased.

Kõik ohvrid olid 30- kuni 65-aastased.

Eile õhtul sõitis õnnetuskohale Poola peaminister Donald Tusk. Saksa liidukantsler Angela Merkel helistas Tuskile ja avaldas kaastunnet.

Praeguste oletuste järgi olid õnnetuse põhjuste seas kehvad sõiduolud, sealhulgas udu ja vihmamärg maantee. Avarii põhjuste uurimine kestab.

Poola pole ohvrite nimesid veel avaldanud, kuna kõigi omastega pole saadud ühendust.

Ohvriterohke õnnetuse tõttu tekkis kiirteel A10 mitmetunnine liiklusseisak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles