Galerii: Texases hukkus mootorrattajõukude kokkupõrkes vähemalt üheksa inimest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs Texases Wacos hukkus mootorrattagängide kokkupõrkes vähemalt üheksa inimest
USAs Texases Wacos hukkus mootorrattagängide kokkupõrkes vähemalt üheksa inimest Foto: SCANPIX

USAs Texase osariigis Wacos leidis eile aset rivaalitsevate mootorrattagängide vahel kokkupõrge, milles kaotas elu vähemalt üheksa inimest.

Intsident toimus Central Texas Market Place ostukeskuses asuva Twin Peaks Sport Bar and Grill restorani parkimisplatsil, edastab BBC.

Politsei teatel hukkus kaheksa inimest sündmuskohal ja üheksas haiglas ning nad kõik olid mootorrattajõukude liikmed. Lisaks sai vähemalt 18 inimest vigastada.

Juhtumi tunnistajaks olnud Michelle Logan sõnas meediale, et restorani esine meenutas relvastatud kokkupõrke ajal sõjapiirkonda.

Twin Peaksi söögikohas olnute kinnitusel sulgesid töötajad nii neid kui endid külmkambrisse, oodates politsei saabumist.

Waco politsei kinnitusel läks jõukude vaheline tulistamine lahti keskpäeva paiku kohaliku aja järgi ning sellega oli seotud vähemalt viie gängi liikmed.

Politsei esindaja Patrick Swantoni teatel algas juhtum kähmlusest ning lõpuks läksid käiku noad ja tulirelvad.

Politsei saabus sündmuspaika kui toimus tulistamine ning kolm isikut arreteeriti koheselt.

«Tegemist on ohtlike ja relvastatud inimestega. Nende tõttu oleksid võinud sündmuskohal olnud ja juhtumiga mitte seotud hukkuda või vigastada saada,» lisas Swanton.

Swantoni sõnul on oht, et gängide kokkupõrkeid võib aset leida veel teistes paikades Wacos ja selle lähedal.

Politsei teatel mitte ükski politseinikest intsidendis kannatada ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles