Lõuna-Korea lennufirma pähkliintsidendi põhjustaja pääseb trellide tagant

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cho Hyun-Ah täna kohtus ajakirjanike piiramisrõngas.
Cho Hyun-Ah täna kohtus ajakirjanike piiramisrõngas. Foto: SCANPIX

Lõuna-Korea apellatsioonikohus tühistas alama astme kohtu otsuse vangistada lennufirma Korean Air’i tegevujuhi tütar Cho Hyun-ah lennuturvalisusereeglite rikkumise tõttu.

Naine põhjustas skandaali mullu detsembris, kui New Yorgist Lõuna-Koreasse Incheoni suuna võtnud lennukis pakuti Cho’le pähkleid pakikesest, mitte vaagnalt. Naine sattus raevu ja käskis lennukil tagasi pöörduda, et salongipersonali juht lahkuks. Intsident tõi kaasa 20 minutit hilinenud väljumise.

Veebruaris mõisteti Cho’le karistuseks üheaastane vangistus. Täna mõistis Souli kõrgem kohus talle kaheaastase tingimisi karistuse, mis tähendab, et trellide tagant pääseb naine nüüd välja.

« Ta on näidanud oma väära teo suhtes üles kahetsust. Ta on sellest oma õppetunni kätte saanud. Me otsustame, et tal peaks olema võimalus oma elu uuesti alustada,» teatas kohtunik Kim Sang-whan otsust ette lugedes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles