Keenia advokaat soovib abielluda Obama tütre Maliaga, kelle eest pakub kariloomi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack Obama koos tütar Maliaga
Barack Obama koos tütar Maliaga Foto: SCANPIX

Aafrika riigi Keenia noor advokaat tahab abielluda USA presidendi Barack Obama tütre Malia Obamaga.

Advokaat Felix Kiprono on valmis USA presidendile ta  16-aastase tütre eest andma 50 lehma, 70 lammast ja 30 kitse nagu Aafrikas tavaks on, kirjutab AFP.

«Malia jäi mulle silma juba 2008. aastal,» sõnas mees Keenia väljaannetele.

Obama oli siis esimest korda presidendiks pürgimas ning ta tütar Malia oli siis alles kümneaastane.

«Minu jaoks ei ole ühtegi teist naist peale Malia. Rääkisin oma plaanist perekonnale ning nad aitavad  mind kariloomade ostuga,» lisas Kiprono.

Noor advokaat plaanib Obama tütre kätt paluda ning loodab, et USA president võtab tütre oma Keenia visiidile kaasa. Barack Obama peaks Keeniat külastama juulis.

Barack Obama isa Barack Hussein Obama seenior on pärit Keeniast, kuid õpingud viisid ta USAsse Hawaiile. Seal kohtus ta kaasüliõpilase Stanley Ann Dunhamiga, kellega sai poja Barack Obama juunori, kes on nüüdne president.

Keenia lääneosas Kogeolos elab Barack Obama üle 90-aastane vanaema ja teisi sugulasi.

«Kirjutan Barack Obamale kirja, milles palun tal tütar Malia Keenia reisile kaasa võtta. Loodan, et Keenias asuv USA saatkond edastab selle Obamale,» lisas advokaat.

Kiprono sõnul on ta valmis kriitikaks, et ta on Obama tütrest huvitatud vaid raha pärast.

«Inimesed võivad mõelda, mida tahavad, kuid ma ei aja raha taga. Minu armastus on tõeline,» teatas mees.

Ei ole teada kui vana Kiprono on.

Keenia meedia andmetel on advokaat juba teinud plaani, kus tema ja Malia paaripanek toimuma peaks. See on tema koduküla lähedane mägi ning pulmas ei jooda šampanjat, vaid kohalikku traditsioonilist piimast kääritatud jooki.

Kiprono sõnul peaks Malia Obama ära õppima tööd, mida oskab enamik tema kodukoha naisi nagu lehmade lüpsmine, maisipudru keetmine ja kääritataud piima tegemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles