Inteko: Lužkovi abikaasa ei kavatse välismaale pageda

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusfirma Inteko juht Jelena Baturina
Ehitusfirma Inteko juht Jelena Baturina Foto: SCANPIX

Vene ehitusfirma Inteko president Jelena Baturina jätkab töödega kodumaal ja kavatseb kaevata kohtusse meediaettevõtted, mis levitavad valeteavet.

Inteko pressiesindaja Gennadi Terebkov rääkis Münchenis Interfaxile, et firma jätkab oma projektide realiseerimist Moskvas ja teistes Venemaa regioonides tavapärases rütmis.

Terebkovi kinnitusel plaanib firma esitada kohtusse hagid nende meediaettevõtete vastu, mis levitavad firma tegevuse kohta ebaõiget teavet. Ka lükkas ta tagasi kuuldused, nagu kavatseks Baturina, Juri Lužkovi abikaasa Venemaalt lahkuda.

Münchenis avati näitus Expo-Real-2010 ja Terebkov viibis seal firma väljapaneku juures. Inteko juht on praegu aga Moskvas ja jätkab töö tegemist, rääkis pressiesindaja.

Vene meedia levitab mõnda aeda jutte sellest, nagu kavatseksid Moskva linnapea ametikohalt tagandatud Lužkov ja Vene rikkaim naine Baturina Venemaalt jalga lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles