Moskva linnapea kt astus kibekiirelt võimuparteisse

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva linnapea kt Vladimir Ressin (soniga)
Moskva linnapea kt Vladimir Ressin (soniga) Foto: SCANPIX

Juri Lužkovi vallandamise järel Moskva aselinnapeast meeri kohusetäitjaks kerkinud Vladimir Ressin astus nobedasti võimuparteisse.

Ressin (74) kirjutas eile sooviavalduse astuda Ühtse Venemaa ridadesse ja täna antigi mehele üle ka partei liikmepilet, vahendas RIA Novosti.

Vastavalt erakonna koduleheküljel olevale informatsioonile ei piisa liikmeks saamiseks ainult avaldusest. Hädavajalik on kuuluda vähemalt kuus kuud poolehoidjate ridadesse ja saada soovitus partei poolehoidjate nõukogult.

President Dmitri Medvedev vallandas Lužkovi 28. septembril usalduse kaotuse tõttu. Pärast seda otsustas Lužkov lahkuda Ühtse Venemaa ridadest.

Võimupartei otsib nüüd kandidaate linnapea ametikohale. Vene meedia andmetel kavatseb erakond esitada vastava nimekirja presidendile sel laupäeval. Medvedev peab sobiliku inimese välja valima ja esitama tema kandidatuuri kinnitamiseks Moskva duumale.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles