Taiwanis on plahvatuse järel haiglaravil üle 400 inimese

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Taiwanis on laupäeval Taipei lähistel veepargis muusikapeo ajal toimunud plahvatuse järel endiselt haiglaravil üle 400 inimese, kellest ligi poolte seisund on tõsine, teatasid täna võimud.

Laupäevases plahvatuses ja tulekahjus Formosa veepargis sai vigastada 519 inimest, kellest 419 oli pühapäeva pärastlõunal endiselt haiglaravil, teatas Taipei linnavalitsuse tervishoiuosakond. 184 kannatanut vajab endiselt intensiivravi, kaheksa inimese seisund on kriitiline.

Lisaks taiwanlastele said tulekahjus vigastada neli Hongkongi ja kaks mandri-Hiina elanikku ning üks jaapanlane, üks malaisialane, üks singapurlane ja üks Aomeni elanik. Kolme ülejäänud põlengus kannatada saanud välismaalase rahvust ei ole avaldatud.

Veepargis toimunud peol puistati publiku sekka värvilist pulbrit, mis plahvatas ja süttis põlema. Politsei on üle kuulanud kaks veepargi töötajat, peo korraldaja ja kaks tehnikut, kellele võidakse esitada süüdistus hooletuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles