Medvedev reastas Moskva meeri peamised ülesanded

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Dmitri Medvedev (paremal) täna Gorki residentsis kohtumas Ühtse Venemaa liidritega.
President Dmitri Medvedev (paremal) täna Gorki residentsis kohtumas Ühtse Venemaa liidritega. Foto: SCANPIX

Venemaa president Dmitri Medvedev reastas Moskva uue linnapea põhilised tööülesanded.

«Uuele meerile jääb loomulikult ülesanne hoida elatustaset, sotsiaalprobleemide lahendamine, sotsiaalpoliitika jätkamine nagu varemgi oli, kuid loomulikult uuel tasemel. Pean silmas, et Moskvas on piisavalt palju probleeme,» rääkis riigipea kohtumisel Ühtse Venemaa esindajatega oma Gorki residentsis, vahendas Interfax.

Võimupartei esindajad andsid riigipeale eile üle linnapeakandidaatide nimekirja, milles oli neli nime: transpordiminister Igor Levitin, asepeaminister Sergei Sobjanin, Nižegorodi oblasti kuberner Valeri Šantsev ja Moskva aselinnapea kt Ljudmilla Švetsova.

Dmitri Medvedev rääkis, et kavatseb kohtuda Moskva tulevase linnapeaga, et arutada pealinna probleeme ja nende lahendamise võimalusi.

«Moskva on tohutu megalopolis, mis vajab tervet rida otsuseid. Me kindlasti arutame neid inimesega, kelle ma palun ametisse nimetada,» rääkis riigipea.

Medvedev vallandas Venemaa pealinna 1992. aastast juhtinud Juri Lužkovi 28. septembril usalduse kaotuse tõttu. Ajutiselt täidab meeri tööülesandeid Vladimir Ressin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles