Indias arreteeriti oma tütart seksorjaks müünud ema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP/SCANPIX

Lõuna-Indias Kerala osariigis võeti vahi alla ema ja kasuisa, kes sundisid oma teismelist tütart rohkem kui kahe aasta jooksul oma keha müüma.

13-aastane tüdruk rääkis võimudele, et tema vanemad otsisid kliente ja sundisid teda seejärel vahekorda astuma. Ema jutustas meediale, et kundedele määratud hind ühe korra eest oli 3000 ruupiat (42 eurot). Politsei sõnul on nad tuvastanud juba vähemalt 25 meest, kes tüdruku eest raha maksid. Veel on võetud kinni ligi kümme juhtumiga seotud inimest, nende hulgas vahendajad.

37-aastasel emal on seitse last, neist vanim 24- ja noorim 4-aastane. Tema 55-aastane elukaaslane teenis leiba autojuhina ja näitas potentsiaalsetele klientidele tüdrukust fotosid.

2011. aastal arreteeriti samas osariigis isa, kes sundis oma 17-aastast tütart astuma raha eest vahekorda rohkem kui kahesaja mehega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles