Elvise-fännist Tšiili kaevur sai kutse Gracelandi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edison Pena pärast kaevandusest pääsemist Copiapó haigla juures.
Edison Pena pärast kaevandusest pääsemist Copiapó haigla juures. Foto: SCANPIX

Eile kaheteistkümnendana päästetud Tšiili kaevur, tulihingeline Elvis Presley fänn Edison Pena sai kutse rock 'n' rolli kuninga pühamusse Gracelandi.

Pena pani maa all ka teised kaevurid Elvise hitte kaasa laulma, et neil tuju üleval hoida. Pereliikmed palusid tal vastu pidada, öeldes, et varsti on ta Elvisest kuulsamgi, vahendab AFP.

Eile Pena Gracelandi kutsunud Elvis Presley Enterprises lubas katta kõik VIP-reisi kulud Penale ja tema kaaslasele.

Tennessee osariigis Memphises asuva Gracelandi ostis Elvis 1957. aastal ning see muudeti pärast tema surma muuseumiks, mis tema fännide seas siiani äärmiselt populaarne on.

«Elvis oli väga helde ja heatahtlik inimene ja see on ka osa meie kohustustest, seda pärandit propageerida,» ütles Gracelandi avalike suhete juht Kevin Kern AFP-le.

Kaevuritele on üldse tehtud palju huvitavaid pakkumisi. Näiteks on jalgpallimeeskond Manchester United lubanud kõik mehed tuua jälgima mõnd klubi kohtumist Old Traffordi staadionil. Üks Tšiili veinitootja on aga nõus andma igale kaevurile aastaks tasuta veine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles