Pariisi lennujaamas võib kütus otsa saada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kütuseveokid Frontignani rafineerimistehase juures.
Kütuseveokid Frontignani rafineerimistehase juures. Foto: SCANPIX

Pariisi lennujaamas Roissy Charles de Gaulle jagub kütust esmaspäeva õhtuni. Kavandatud pensionireformi tõttu vallandunud protestilaine tõttu ei suuda rafineerimistehased lennujaama kütusega enam varustada.

«Kütusejuhe, mis varustab Orly ja Roissy lennujaamasid töötab hooti,» sõnas transpordiministeeriumi pressiesindaja AFPle. «Üritame leida lahendusi lennujaama varustamiseks. Oleme kindlad, et see õnnestub.»

Valitsuse kavandatud pensionireformide vallandatud protestilaine tõttu on üle riigi suletud koguni kümme rafineerimistehast 12st ning olukord on pingeline. Tehastel pole enam piisavalt kütust, mida laiali saata.

«Torustik, mis varustab Orly ja Roissy lennujaamasid kütusega, jätkab tööd ja me pingutame selle nimel, et leida tooteid, mida torustiku kaudu saata, täpsemalt lennukikütust,» sõnas Prantsuse õlitööstuse assotsiatsiooni (UFIP) juht Jean-Louis Schilansky.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles