USA laiendas Süüria-sanktsioone

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüria nael. Pilt on illustratiivne
Süüria nael. Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

USA laiendas esmaspäeval Süüria-vastaseid sanktsioone, lisades musta nimekirja seitse juriidilist isikut ning neli eraisikut.

«Paljud neist on firmad, mida Süüria valitsus ja selle toetajad on kasutanud, püüdes kõrvale hiilida USA ja Euroopa Liidu sanktsioonidest,» ütles rahandusministeerium.

Sanktsioonidega külmutatakse nimekirja kantud isikute ja firmade varad USA-s ning keelatakse ameeriklastel nendega äri teha.

«Need suunatud sanktsioonid suurendavad majandus- ja finantssurvet Süüria valitsusele, et see lõpetaks oma vägivallakampaania oma rahva vastu,» lisati USA rahandusministeeriumi avalduses.

Sanktsioonide nimekirja kanti Süürias baseeruv kompanii The Eagles, Dubais tegutsev Morgan Additives Manufacturing ning Panamas registreeritud ja Türgis tegutsev Milenyum Energy nende sidemete eest Wael Abdulkarimi ja Abdulkarim Groupiga, kelle suhtes juba kehtivad USA sanktsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles