Venemaal kahtlustatakse meest raseda naise ja kuue lapse tapmises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Belovit kahtlustatakse naise ja kuue lapse tapmises.
Oleg Belovit kahtlustatakse naise ja kuue lapse tapmises. Foto: RIA Novosti / SCANPIX

Venemaal Nižni Novgorodis kahtlustatakse keskealist meest oma ema, raseda naise ja kuue lapse tapmises, teatasid täna uudisteagentuurid Tass ja Interfax.

Tapmine tuli avalikuks, kui lapsed ei läinud enam lasteaeda ja sealsed töötajad võtsid ühendust politseiga. Kõik lapsed olid vähem kui kuueaastased. Naine oli viiendat kuud rase. Viimastel andmetel olid lapsed tükeldatud.

Oleg Belov. Foto: RIA Novosti / Scanpix
Oleg Belov. Foto: RIA Novosti / Scanpix Foto: /RIA Novosti

Kahtlustatava sugulaste sõnul oli mehel tuvastatud skisofreenia.

Politseinike hinnangul oli mees vahistamishetkel teel ämma juurde, kelle kavatses samuti tappa. Kahtlusalune hakkas politseinikele vastu ja ründas neid noaga.

Kohalikku politseijuhtkonda ja veel kahte korrakaitseametnikku kahtlustatakse juhtunuga seoses ametikohustuste hooletussejätmises. Naine oli mitmeid kordi palunud võimudelt abi mehe vägivaldse käitumise ja tapmisähvarduste pärast.

Kahtlusalune Oleg Belov avaldas kinnipidamisel vastupanu ja ründas üht politseinikku noaga, mispeale too tulistas teda kõhtu. Haiglas tehti Belovile operatsioon, eemaldati maksast kuul, nüüd on mees reanimatsiooniosakonnas.

Infoallikas korrakaitsejõududes ütles Interfaxile, et Belov tabati tema ämmale kuuluvas suvilas Vladimiri oblastis, kus ta arvatavasti varitses oma naiseema kavatsusega ta tappa.

Jaht 1963. aastal sündinud Belovile algas üleeile pärast seda, kui Nižni Novgorodis leiti ühest korterist tapetuna tema lapseootel naine ja kuus alla seitsme aastast last. Laibad olid tükkideks raiutud ja kilekottidesse pakitud. Hiljem leiti ka Belovi ema tapetuna.

Meedia andmeil on Belov töötu, 2. grupi invaliid, põdes skisofreeniat ja kuulub ususekti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles