Afganistani pealinnas sai plahvatuses surma seitse ja viga 198 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julgeolekujõud rususid uurimas.
Julgeolekujõud rususid uurimas. Foto: SCANPIX

Afganistani pealinna Kabuli kesklinnas lõhkes täna varahommikul võimas autopomm, surma sai vähemalt seitse ja vigastada 198 inimest, teatasid politsei ja siseministeerium.

Siseministeerium hoiatas, et hukkunute arv kardetavasti tõuseb.

«Shah Shahidi piirkonnas lõhkes mõni hetk tagasi autopomm. Kardetavasti on tsiviilohvreid,» kirjutas asesiseminister kindral Mohammad Ayub Salangi oma Twitteri kontol.

«Seitse inimest sai surma ja 198 haavata. Haavatute seas on lapsi, kes viiakse linna erinevatesse haiglatesse. Ohvrite arv tõuseb veelgi,» kinnitas tervishoiuministeeriumi eestkõneleja Wahidullah Mayar.

Lähedalasuva haigla ametniku sõnul saabus meditsiiniasutusse hulgaliselt vigasaanuid, kelle seas mitmeid naisi ja lapsi. Enamik tuli siiski omal jalal.

Lääne julgeolekuallikate hinnangul oli sihtmärgiks tõenäoliselt hoonetekompleks, mida kasutavad Afganistani julgeolekutöötajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles