Hispaania ja Hollandi politsei lammutas ecstasy levitajate jõugu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ecstasy tabletid
Ecstasy tabletid Foto: SCANPIX

Hispaania ja Hollandi politsei lammutas kuritegeliku jõugu, kes levitas ecstasy tablette mitmes Euroopa Liidu riigis, teatas Hispaania siseministeerium täna.

Politsei vahistas kolm inimest Hispaanias ja ühe Hollandis ning konfiskeeris umbes 670 000 ecstasy tabletti, märgiti avalduses.

«Üks kinnivõetutest on organisatsiooni juht, kes elas Madridis ning vastutas kontaktide eest varustajatega, kes elasid Rotterdamis, samuti klientidega mitmes EL-i riigis,» lisati avalduses.

Hollandi politsei avastas Rotterdamis ühest autost 29 pakki ecstasy tablettidega ja veel neli pakki ühest majast. 30 pakki uimasteid konfiskeeriti riigi loodeosas Vlaardingenis.

Hollandi politsei teatel oli tegemist suurima kätte saadud ecstasy kogusega sel aastal.

Uurimine algas veebruaris, kui Hispaania politsei sai vihje, et kuritegelik jõuk, kuhu kuulub ka Hispaania kodanikke, toimetab uimasteid Hollandist Hispaaniasse ja teistesse Euroopa riikidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles