Venemaa: Saksa ja Itaalia poliitikud plaanivad külastada Krimmi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krimm
Krimm Foto: SCANPIX

Krimmi poolsaart kavatsevad külastada teiste seas Saksa ja Itaalia poliitikud, ütles Vene presidendi esindaja Krimmi poolsaarel Georgi Muradov.

«Erinevate poliitikute külastustel Krimmi on olnud positiivne mõju. Lisaks Prantsuse (poliitikutele) kavatsevad siia tulla ka Saksa, Itaalia ja paljud teised esindajad. Sellele järgneb välismajandustegevuse tugevnemine. Seetõttu ootame, et meil saavad olema meie Lääne-Euroopa partneritega läbimurdeprojekte hoolimata kõikidest sanktsioonidest, mida Lääs aktiivselt toetab,» ütles Muradov esmaspäeval avaldatud teates.

Krimmi regiooni võimujuht Sergei Aksjonov osaleb ka rahvusvahelistel foorumitel, seal hulgas ka Hiinas, ning hetkel tehakse ettevalmistusi kahepoolseks foorumiks Armeeniaga, kus osalevad ka Krimmi esindajad, lisas Muradov.

Kümme Prantsuse rahvusassamblee ja senati liiget viibis 23.-24. juulini Ukrainale kuuluvas Krimmis. Prantsuse valitsus kritiseeris visiiti ning Kiiev kehtestas visiidil viibinutele kolmeaastase sissesõidukeelu Ukrainasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles