Briti rahandusminister arutab Skandinaavia liidritega ELi reformimist

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti rahandusminister George Osborne Soome kolleegi Alexander Stubbiga.
Briti rahandusminister George Osborne Soome kolleegi Alexander Stubbiga. Foto: THIERRY CHARLIER / AFP

Suurbritannia rahandusminister George Osborne kohtub täna Taani, Rootsi ja Soome liidritega esitamaks neile oma nägemust Euroopa Liidu juhtimisest.

Nagu teatas Briti rahandusministeerium, tulevad arutusele Euroopa Liidu kaubavahetuse laiendamine tärkavate turgudega ning eurot mittekasutavate liikmesriikide õigused.

Osborne kohtub Taani peaministri Lars Løkke Rasmusseni, Rootsi peaministri Stefan Löfveni ja kõigi kolme riigi rahandusministriga, vahendab Bloomberg Business.

Briti peaminister David Cameron on lubanud korraldada hiljemalt 2017. aasta lõpus referendumi Euroopa Liitu jäämise või sellest lahkumise üle ning katsub kaubelda paremaks Suurbritannia liikmelisuse tingimusi.

«Me oleme otsustanud luua Euroopale uue lahenduse, mis toimiks kõikide [Euroopa riikide] jaoks,» teatas Osborne pressiteate vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles