Argentina politsei kahtlustab meest oma pere julmas piinamises ja vangistamises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei arreteeritud Eduardo Oviedoga
Politsei arreteeritud Eduardo Oviedoga Foto: SCANPIX

Argentinas arreteeriti mees, keda kahtlustatakse naise ja poja mitme aasta pikkuses ebaseaduslikus vangistamises ja piinamises.

Politsei otsis läbi Mar del Platas asuva 66-aastase Edgardo Oviedo maja, leides sellest rauduksega suletud ruumi, mida sai lukustada vaid väljapoolt, edastab BBC.

Politsei teatel ei avaldanud mees arreteerimisel vastupanu, kuid eitas pereliikmete vangistamist.

Politsei lasi vangistatud naist ja poega uurida ning ilmnes, et 61-aastasel naisel on rasked psüühilised probleemid ja 32-aastane poeg oskab vaevu rääkida.

Politsei sai Oviedo kohta vihje mehe ülejäänud kahelt pojalt, kes elavad naabruses. Nende sõnul kartsid nad isa ja selle tõttu ei julgenud  ema ja veel ühe venna vangistamisest varem teatada.

Prokurör Alejandro Pellegrini sõnul sundis mees naist ja poega elama ruumis, kus ei ole tegelikult võimalik elada.

Prokuröri sõnul oli see nii šokeeriv, et seda ei usu enne, kui on oma silmaga nähtud.

Telliskividest ehitatud väikeses ruumis oli inimekskremente, puidust ja metallist keppe, koeratoidu jäänuseid, bensiinikanistreid, kasutatud narkosüstlaid, kette ja köiski, milla abil mees võis vangistatuid kinni siduda ja piinata.

Politsei uurib, miks mees oma pere suhtes äärmuslikult vägivaldne oli ja kas mehel on vaimseid häireid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles