Obama käis Jon Stewarti telesaates

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Barack Obama (vasakul) ja Jon Stewart eile telesaates «The Daily Show».
USA president Barack Obama (vasakul) ja Jon Stewart eile telesaates «The Daily Show». Foto: SCANPIX

Eile õhtul esimese ametisoleva USA presidendina satiirilises telesaates «The Daily Show» esinenud Barack Obama ütles, et valijad peaksid tema vastuolulisi seadusalgatusi toetanud demokraadid järgmisel nädalal Kongressi tagasi valima.

Obama käis koomik Jon Stewarti telesaates, mis juba aastaid halastamatult USA meedia ning poliitikute silmakirjalikkust on paljastanud, suuresti seetõttu, et julgustada noori valijaid järgmisel teisipäeval vahevalimistel osalema. «The Daily Show» on populaarne eriti noorte seas.

Naljasaate meeleolu oli eile siiski peamiselt tõsine, kirjutas AFP. Obama kaitses oma saavutusi ning ütles, et inimeste ettekujutus, et ta suudab riiki kahe aastaga muuta, ei ole õigustatud. «See on pidev töö, see ei juhtu üleöö,» ütles ta.

Kui üldiselt pilab «Daily Show» saate alguses alati päevakajalisi uudiseid ning saate lõpetab lühiintervjuu mõne külalisega, siis eilne saade oli esmakordselt pühendatud täielikult ühele külalisele.

Stewart korraldab koos sõbra, samuti Comedy Centralis satiirilist telesaadet juhtiva Stephen Colbertiga sel laupäeval Washingtonis miitingu «Rally to Restore Sanity and/or Fear», mis naeruvääristab Fox Newsi parempoolse saatejuhi Glenn Becki augustikuist rahvaüritust «Restoring Honor».

Täispikk video Obama esinemisest peaks juba mõne tunni pärast jõudma «Daily Show» kodulehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles