Vene sõjalaevadelt IS-i pihta lastud tiibraketid lendasid üle Iraani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa sõjalaevastiku laevadelt lastakse tiibrakkette. Väljavõte videost Venemaa kaitseministeeriumi veebilehel.
Venemaa sõjalaevastiku laevadelt lastakse tiibrakkette. Väljavõte videost Venemaa kaitseministeeriumi veebilehel. Foto: SCANPIX

Venemaa kaitseministeeriumi veebilehele paigutatud videomaterjal näitab, et Kaspia sõjalaevastiku laevadelt Süürias sunniidi äärmusrühmituse Islamiriik sihtmärkide pihta lastud tiibraketid lendasid üle Iraani ja Iraagi territooriumi.

Varem teatas Venemaa kaitseministeerium, et täna öösel andis Kaspia flotilli laevade löögirühm tiibrakettide lauslöögi Islamiriigi taristule Süürias. Peastaap kinnitas, et rakettide lennuaeg ja -teekond kooskõlastati juba varem.

Tiibraketid tabasid kõiki etteantud sihtmärke. Tabamistäpsus sellisel kaugusel oli vähem kui kolm meetrit, ütleb veebilehe teade.

Sihtmärkideks olid mürsu- ja lõhkeainevabrikud, komandopunktid, relva- moona- ja kütuselaod, samuti terroristide väljaõppelaagrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles