Roheliste kohtuvaidlus suhtekorraldajaga tõi prügitiimile 50 000 krooni

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa Roheliste veebilehe fragment.
Eestimaa Roheliste veebilehe fragment. Foto: http://www.erakond.ee/

Erakonna Eestimaa Rohelised kohtuvaidlus suhtekorraldajaga lõppes poolte kokkuleppel, kuid erakonnal tuleb suhtekorraldajale maksta üsna kopsakas summa, millest 50 000 krooni annab PR-ettevõte «Teeme ära» korraldajatele.

Täna saatsid erakond Eestimaa Rohelised ja suhtekorraldusfirma Rull ja Rumm ühise pressiteate, kus teavitasid, et lõpetasid kohtumenetluse poolte kokkuleppel.

Kuna kostja taotles istungi kinnikuulutamist, siis kõik selle protsessiga seonduv ei ole avalik, ütles üks kohtuvaidluse osapooltest, suhtekorraldaja Ivo Rull Postimees.ee'le.

Samas tunnistas ta, et tema firma otsus anda «Teeme ära» meeskonnale 50 000 krooni on seotud tänase kokkuleppega.

«Kui ma andsin hagi menetlusse, siis lubasin, et kui kohus selle rahuldab, annetame märkimisväärse osa  «Teeme ära» koristustiimile. Nüüd on lähiajal oodata suurema summa laekumist,» ütles Rull.

Veidi varem oli suhtekorraldusbüroo teatanud, et nad annetavad koristustiimile 50 000 krooni.

«Lähiajal saab meie firma suurema rahalise süsti ning heameelega annetame sellest märkimisväärse osa just tegutsejatena silma paistnud rohelistele,» põhjendas pressiteates seda otsust Ivo Rull.

Viidates kinniseks kuulutatud kohtulahendile keeldus suhtekorraldaja rohelistelt välja mõistetud summa avalikustamisest, kuid viitas, et 50 000 krooni võib olla ligi kolmandik sellest summast.

Roheliste esindaja, riigikogu liikme Marek Strandbergi sõnul leppisid nad täna suhtekorraldusbürooga R&R Suhtekorraldus OÜ kokku kohtuvaidluse lõpetamises.

«Mõlemad pooled jäid rahule ja kohtuvaidlus ei jätku enam,» ütles ta Postimees.ee'le. Suhtekorraldusbüroo poolt esitatud rahalist nõuet erakonna vastu ei soovinud Strandberg kommenteerida, viidates kohtus sõlmitud kokkuleppele. «Seda meie ei kommenteeri, nii nagu ei tee seda ka teine pool,» kinnitas Strandberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles