Vene lennuõnnetuse sümboliks sai kümnekuune Darina Gromova

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darina Gromova foto leheküljel VKontakte
Darina Gromova foto leheküljel VKontakte Foto: vk.com

Nii Venemaal kui teistes riikides levib foto kümnekuusest Darina Gromovast, kes on 31. oktoobril Egiptuses Siinai poolsaarel toimunud lennukatastroofi kõige noorem ohver.

Airbus A321 lennul Egiptusest Sharm el Sheikhist Venemaale Peterburi oli  25 alla 18-aastast last, kelle elu lõppes enne, kui see veel  korralikult alatagi oli jõudnud, edastab TASS.

Darina ema Tatjana Gromova avaldas Instagramis ja Vkontakte leheküljel tütrest foto, mis tehti lennujaamas enne väljalendu.

Tüdrukut on näha lennujaama aknast välja vaatamas ja ta on seljaga ema poole. Ta käed on üles tõstetud ja laps nagu ootaks innukalt reisi.

Pilt tehti Peterburis Pulkovo lennujaamas 15. oktoobril, kui kolmeliikmeline pere hakkas lennule minema.

Ema Tatjana kirjutas tütrest tehtud pildi juurde «glavnõi passažir» ehk kõige tähtsam reisija.

Venemaa telekanali Rossija 24 arvates on väike Darina lennukatastroofi sümbol.

«Darina vaatab aknast lennukeid, toetudes oma väikeste kätega aknaklaasile. Tegemist oli tõesti kõige tähtsama reisijaga, nagu ta ema ütles, sest ta oli kõige noorem,» teatas kanal.

Tatjana Gromova avaldas sotsiaalmeedias pildid ka kolmest passist, millest üks oli ta väikese tütre oma ja pere teistest reisidokumentidest.

«Hurraa, me saame sooja päikese alla,» lisas venelanna.

Darina Gromova, Tatjana Gromova ja Aleksei Gromov elasid Peterburi lähistel Gattšinas. Paar abiellus 2014. aasta kevadel ja tütar Darina sündis kümme kuud tagasi.

Pere pani sotsiaalmeediasse pilte nii oma pulmadest, Tatjana lapseootusest kui väikesest tütrest.

«Nad olid noored ja armastasid üksteist. Nad jäävad üksteist alati armastama,» kirjutas väljaanne Vetšernaja Moskva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles