USA ja Kesk-Aasia riigid võtsid vastu koostöödeklaratsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult Türkmenistani välisminister Rasit Meredov, Kõrgõzstani välisminister Erlan Abdõldajev, Kasahstani välisminister Jerlan Idrissov, USA välisminister John Kerry, Usbekistani välisminister Abdulaziz Kamilov ja Tadžikistani välisminister Sirodžiddin Aslov Samarkandi kohtumisel.
Vasakult Türkmenistani välisminister Rasit Meredov, Kõrgõzstani välisminister Erlan Abdõldajev, Kasahstani välisminister Jerlan Idrissov, USA välisminister John Kerry, Usbekistani välisminister Abdulaziz Kamilov ja Tadžikistani välisminister Sirodžiddin Aslov Samarkandi kohtumisel. Foto: SCANPIX

USA ja viie Kesk-Aasia riigi välisministrid võtsid eilsel kohtumisel Samarkandis vastu partnerlus- ja koostöödeklaratsiooni, teatas Usbekistani välisministeerium.

Kohtumisel osalesid USA välisminister John Kerry, Usbekistani välisminister Abdulaziz Kamilov, Kasahstani välisminister Jerlan Idrissov, Kõrgõzstani välisminister Erlan Abdõldajev, Tadžikistani välisminister Sirodžiddin Aslov ja Türkmenistani välisminister Rasit Meredov.

Kohtumisel oli kõne all tulevane koostöö kaubanduse, majanduse, kultuuri ja humanitaarvallas ning rahvusvahelised ja regionaalsed probleemid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles