Šokeeritud Saksa vutikoondise peatreener: pommiähvarduse tõttu tuli kartus sisse

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joachim Löw.
Joachim Löw. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw tunnistas pärast mängu Prantsusmaaga, et pärast Stade de France'i juures toimunud plahvatusi polnud koondislastel lihtne edasi mängida.

«Meile öeldi alles riietusruumis, mis oli juhtunud. Aga kartsime kõik pisut, kuna meie hotell sai hommikul pommiähvarduse ja pidime seetõttu kolmeks tunnist hotellist lahkuma,» rääkis Löw Daily Maili vahendusel.

Reedel mitmel pool Pariisis toimunud terrorirünnakutes sai surma vähemalt 150 inimest. Esialgsetel andmetel hukkus Stade de France'i läheduses vähemalt neli inimest. Mängu viibis vaatamas ka Prantsusmaa president Francois Hollande, kes staadionilt kiiresti evakueeriti.

«Oleme kõik šokis. Jalgpallimäng ja väravad vajuvad pärast selliseid sündmusi tagaplaanile,» lisas Löw. Hoolimata plahvatustest peeti matš lõpuni ja selle võitis Prantsusmaa 2:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles