La Libre: Abdeslam põgenes politsei eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salah Abdeslam
Salah Abdeslam Foto: SCANPIX

13. novembri Pariisi terroriaktidega seoses tagaotsitav Salah Abdeslam põgenes Belgias läbi viidud haarangute ajal Saksamaa suunas, kirjutas Belgia päevaleht La Libre.

Väljaanne kirjutas, et eile õhtul Belgias Liège´ piirkonnas Tongres à Rocourtis toimunud politseihaarangu käigus loodeti tabada just Abdeslami. «Kuid tal läks korda põgeneda 3. või 5. seeria BMWga. Teda märgati Saksamaale viival [kiirteel] E40,» kirjutas väljaanne. Päevalehe teatel püüti kahtlusalust tabada Barchonis, kuid edutult.

Hiljem teatas politsei siiski, et põgenenud BMW pole seotud terrorismivastase operatsiooniga.

Abdeslami võimalikust põgenemisest kirjutas ka Saksa meedia. Näiteks tabloidi Bild tänasel esiküljel küsitakse, kas Abdeslamil on läinud korda jõuda Saksamaale.

Saksa tabloid Bild küsib, kas Abdeslamil on õnnestunud pääseda Saksamaale. Foto:
Saksa tabloid Bild küsib, kas Abdeslamil on õnnestunud pääseda Saksamaale. Foto: Foto: Kuvatõmmis

Belgia politsei pidas eile ja täna Brüsselis ning mujal läbi viidud haarangute käigus kinni 21 inimest, kelle nime pole avaldatud. Siiski on kinnitatud, et nende seas pole Belgia kodanikust Abdeslami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles