Prantsusmaal võeti mitu inimest pantvangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei sündmuskohal.
Politsei sündmuskohal. Foto: Reuters

Prantsusmaa põhjaosas Belgia piiri lähistel asuvas Roubaix linnas leidis teisipäeva õhtul aset pantvangidraama, allika väitel oli kuulda tulistamist. Hilisõhtul teatasid võimud, et pantvangisituatsioon on läbi, kannatanud turvalises kohas ning selle kõige taga oli kolm relvastatud meest.

Reuters vahendas allika sõnu, kelle väitel oli kuulda mitmeid laske ning pantvangi võeti panga direktor koos perekonnaga. Politsei piiras naabruskonna ümber, lisas ta.

Prantsuse päevalehe Le Monde teatel oli sündmuspaigale saadetud politsei eriüksus RAID.

Pantvangisituatsioon pole Pariisi rünnakutega seotud

BBC teatas Eesti aja järgi pärast kella 22, et kohalike võimude kinnitusel ei ole pantvangisituatsioonil seost 13. novembril aset leidnud Pariisi terrorirünnakutega. Samuti oli väljaande andmetel relvastatud isikuid mitu.

Prantsusmaa väljaannete andmetel sai pantvangidraama alguse kohaliku aja järgi kella 19 paiku (Eesti aja järgi kell 20).

Õhtu vältel käis politseioperatsioon pantvangide vabastamiseks.

Plaaniti röövi

BBC teatel oli pantvangidraama taga kolm relvastatud meest, kellest üks sai politseioperatsiooni käigus surma. Kohalikud võimud kinnitasid, et pantvangi võetud on nüüd «turvalises kohas».

Reutersile teada olevalt võeti vähemalt üks kurjategija vahi alla.

Relvastatud mehed plaanisid röövi.

Kohal oli kiirabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles