Kairos hukkus süütepommirünnakus ööklubile vähemalt 16 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairo politsei sündmuskohal.
Kairo politsei sündmuskohal. Foto: SCANPIX

Egiptuse pealinnas Kairos sooritati reede varahommikul süütepommirünnak ööklubile, vähemalt 16 inimest hukkus ja kaks sai viga, teatas politsei.

Egiptuse pealinnas Kairos sooritati reede varahommikul süütepommirünnak ööklubile, vähemalt 16 inimest hukkus ja kolm sai viga, teatas siseministeerium.

Vahejuhtum leidis aset Kairos Agouza linnajaos restoranis ja klubis nimega El-Sayad.

«16 inimest hukkus ja kolm sai viga tulekahjus, mis puhkes Agouza linnajaos pärast seda, kui rajatisse visati molotovi kokteile,» teatas siseministeerium.

«Julgeolekujõudude esialgne juurdlus jõudis järelduseni, et asutuse töötajate ja teiste isikute vahel puhkes tüli ning seejärel viskasid viimased ööklubi kättemaksuks (süüte)pommidega,» lisati avalduses.

Rünnaku toimepanijaid otsitakse, öeldi teates.

Kolm meessoost isikut viskasid klubisse molotovi kokteile ja pagesid sündmuskohalt mootorratastega, teatas varasemalt riiklik uudisteagentuur MENA anonüümsust palunud julgeolekuallikale tuginedes.

Egiptuses leiab regulaarselt aset islamiäärmuslusega seotud vägivald, kuid rünnakud ööklubidele on haruldased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles