Lufthansa lennul tehti kahjutuks ust torkima läinud mees

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa.
Lufthansa. Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS

Lufthansa lennuki meeskond ja reisijad said pühapäeval ühisel jõul jagu mehest, kes oli Frankfurdi-Belgradi lennu ajal ukse juhtimismehhanisme torkima läinud, teatas Saksa lennufirma.

«Üks reisija tõusis püsti ja püüdis midagi ukse juures teha, kuid meeskonnaliikmed ja teised reisijad peatasid ta,» ütles Lufthansa pressiesindaja Andreas Bartels, rõhutades, et tegemist polnud kokpiti uksega.

«Reisija sunniti ülejäänud lennu ajaks oma kohale ning anti Belgradis üle võimudele,» lisas ta.

«Tegemist oli tavalise uksega, mida mõistagi ei saa lennu ajal avada ... see ei olnud kokpiti uks,» ütles Bartels. «Lennu turvalisus ohtu ei sattunud ja lennuk maandus turvaliselt Belgradi lennuväljal,» lausus ta.

Pressiesindaja keeldus avalikustamast reisija isikut ja rahvust või seda, mida ta intsidendi ajal ütles.

Serbia riigitelevisioon teatas aga, et politsei vahistas jordaanlasest mehe, kes oli üritanud Lufthansa lennuki kokpitti pääseda.

Mees oli lennu ajal ootamatult püsti tõusnud, tagunud kokpiti uksele ja nõudnud sisselaskmist, ähvardades vastasel juhul avada parajasti Austria kohal lennanud lennuki ukse, vahendas telekanal RTS.

USA passiga mees, kelle nimi Serbia ajakirjanduse andmeil oli Laken, olevat karjunud, et soovib koos kõigi teiste reisijatega Allahi juurde pääseda.

Meeskond ja Serbia käsipallikoondise liikmed olid mehe maha murdnud ja oma istmele sundinud, kuni lennuk Belgradis maandus ja ta vahistati, teatas telekanal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles