Pastor: Facebook paneb inimesed abielu rikkuma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pastor Cedric Miller
Pastor Cedric Miller Foto: SCANPIX

USA pastori arvates ei peaks abielus inimesed Facebooki kasutama, kuna see võib viia abielu rikkumiseni.

New Jerseys tegutseva pastori Cedric Milleri sõnul on abielurikkumise ja suhtluslehekülje kasutamise vahel silmanähtav seos, kirjutab foxnews.com.

Milleri juhitavas koguduses on 1100 liiget. Miller selgitas, et tema kogudusse kuuluval 20 abielupaaril on viimase poole aasta jooksul ilmnenud  tõsiseid abieluprobleeme.

Probleemid olevat tekkinud sellest, et mõlemad abikaasad on Facebooki kaudu kontakteerunud oma endiste kallimatega.

Miller määras, et kogudusse kuuluvad paarid peavad lõpetama Facebooki kasutamise.

Pastor on varem koguduseliikmeid ärgitanud Facebooki salasõna abikaasale paljastama. Nüüd aga keelas Miller selle kasutamise hoopis.

«Olen viimased poolteist aastat tegelenud paarisuhte teraapiaga, kuna abielupaaridel on Facebooki tõttu probleeme tekkinud ning kaalutakse isegi lahutamist,» selgitas pastor.

Ta lisas, et Facebookis saab salaja tiiba ripsutada oma endiste kallimatega. Võidakse jõuda ka silmast silma kohtumiseni, mis omakorda võib viia abielurikkumiseni. Facebook olevat kiusatusi täis.

Miller on abielus ja kasutab Facebooki vaid suhtlemiseks oma kuue lapsega, kes õpivad teistes osariikides.

USA lahutusadvokaatide organisatsiooni kuuluvatest advokaatidest 81 protsenti on viimase aasta jooksul tegelenud lahtutustega, milles tähtsat rolli on mänginud Facebooki, MySpace`i, Twitteri ja muude sarnaste lehekülgede kasutamine. Neilt lehekülgedelt on jõutud abikaasa petmise jälile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles