Indias nõudis väikelennuki õnnetus 10 inimelu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Delhi politsei õnnetuspaigas.
Delhi politsei õnnetuspaigas. Foto: SCANPIX

India pealinna New Delhi peamise lennujaama lähistel kukkus teisipäeval alla julgeolekujõudude liikmeid vedanud väikelennuk, surma said kõik 10 pardalviibinut, teatasid päästeametnikud.

Renditud väikelennuk 10 inimesega pardal kukkus alla peatselt pärast õhkutõusu Indira Gandhi rahvusvahelisest lennujaamast.

«On äärmiselt murettekitav, et lennuk kukkus varsti pärast õhkutõusu alla. Mul on äärmiselt kahju öelda, et kõik 10 inimest, kaasa arvatud piloot, hukkusid,» ütles tsiviillennunduse abiminister Mahesh Sharma ajakirjanikele.

Kahemootoriline lennuk oli teel Ranchisse riigi idaosas Jharkandi osariigis ning selle pardal olid India piirijulgeolekujõudude sõdurid.

«Lennuõnnetus toimus kella 9.50 paiku hommikul (Eesti aeg 6.20 - toim) mõni sekund pärast seda, kui tehnikud kaotasid ühenduse lennujuhtimiskeskusega,» ütles Delhi tuletõrjeameti direktor A.K Sharma AFP-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles