Pildid: Tel Avivis sai tulistamises kaks inimest surma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iisraeli Tel Avivi linnas avas tundmatu relvastatud isik tule, tappes kaks ja haavates viit inimest, teatas politsei.

Politsei sõnul õnnestus ründajal põgeneda ning tema teo motiiv on teadmata.

«Politsei otsib Tel Avivi piirkonnas rünnaku sooritanud kahtlusalust. Kõik haavatud on toimetatud Tel Avivi haiglatesse,» kirjutas politsei pressiesindaja Micky Rosenfeld Twitteris.

Meedia teatel on ründaja Iisraeli põhjaosast pärit 20. eluaastates araablane, kes istus hiljuti sõduri relva varguskatse eest vangis. Politsei on keeldunud väiteid kinnitamast.

Lähedalasuva toidupoe turvakaamera videolt on näha, kuidas seljakotti kandev prillidega noor mees teeskleb ostlemist, liigub seejärel väljapääsu suunas, asetab seljakoti ostukärule, võtab kotist välja automaadi ja avab tänaval tule.

Iisraeli parlamendi fraktsiooni Araablaste Ühendnimekiri juht Ayman Odeh ütles, et «ehkki kõik vahejuhtumi üksikasjad ei ole veel selged», mõistab ta «teravalt ja selgelt» hukka rünnaku süütute inimeste vastu.

Iisraelis on alates oktoobrist palestiinlaste rünnakutes surma saanud 20 iisraellast, ameeriklane, eritrealane.

Sunniidi äärmusrühmituse Islamiriik (IS) juht Abu Bakr al-Baghdadi hoiatas hiljutises helisalvestises Iisraeli, öeldes, et rühmitus pole Palestiinat hetkekski unustanud ja kalifaadi sõdurid liiguvad Iisraelile lähemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles