Putin kutsus välisinvestoreid loobuma stereotüüpidest

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Vladimir Putin soovitab loobuda stereotüüpidest
Peaminister Vladimir Putin soovitab loobuda stereotüüpidest Foto: Reuters / Scanpix

Tõsine äri, selle hulgas välisinvestorid, peavad loobuma stereotüüpidest ja tunnetama kvaliteetselt uusi tendentse Vene majanduse arengus, rääkis peaminister Vladimir Putin.


«Tõepoolest, praegu pole küsimus selles, kas Venemaale on mõtet investeerida. Sellele juba andsid veenva vastuse isamaalised ettevõtjad ning meie välispartnerid, kes kindlalt seovad Venemaad oma tulevikuga ja need tuhanded välisinvestorid, kes paigutasid meie riiki sadu miljardeid dollareid pikaajaliste otseste investeeringutega,» rääkis peaminister rahvusvahelisel majandusfoorumil Sotšis.

Putini sõnul on praegu ärimehe jaoks peamine hoopis teine küsimus - millistes sektorites oleks tema investeering efektiivsem, vahendas Interfax.

Selleks, et langetada õigeid otsuseid, peab Putini sõnul ütlema lahti stereotüüpidest.

«Ainult nii võib tõusta kindlale liidripositsioonile neis valdkondades, mis tagavad talle homse päeva,» rääkis peaminister.

Valitsusjuhi väitel võtab valitsus vastu rea abinõusid, et tõsta energiaefektiivsust. Tema sõnul käib jutt tehnilise reguleerimise abinõudest ja teeninduse arengust energiavarustuse vallas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles